Algebehandling

Alger kan være et trist syn og det kan være svært at få bugt med på fliser, indkørsler og terrasser. Hos Solsidens Ejendomsservice er vi eksperter i algebehandling, og vi sikrer, at dine fliser, dit tag eller din facade bliver pæne igen. Vi tilbyder vores effektive algebehandling i Aalborg, Svenstrup, Gistrup og i Nørresundby.

Algefri fliser - Vi hjælper dig i Nørresundby og Aalborg omegn?

Ingen ønsker en indkørsel eller terrasse dækket af alger og mos. Ikke alene ser det uindbydende ud, det kan også være glat at færdes på, og med tiden kan dine fliser også tage skade. Med vores effektive algebehandling kan du sige farvel til flisepest, mos og alger. Vi anvender moderne og skånsomme metoder til at rense dine fliser og gendanne deres oprindelige skønhed uden at skade overfladen.

Alger er ikke pænt at se på og ofte kan overfladen se helt grøn ud. Alger kan også gøre dine fliser glatte at færdes på, så derfor er det en god ide at få algebehandling af dine fliser, hvis de er helt grønne.

Hvordan virker vores algebehandling?

Vores proces for algebehandling indeholder flere steps for at sikre, at hver flise bliver grundigt renset. Først anvender vi specialudviklede rengøringsmidler, der effektivt nedbryder algerne, uden at skade dine fliser eller omkringliggende planter, græs eller hæk. Når du får regelmæssig algebehandling sikrer du, at dine fliser forbliver i god stand, og du undgår at skulle skifte dem ud før tid. Rene og pæne fliser vil give din ejendom et pænt forhåndsindtryk.

Hvad koster algebehandling?

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til algebehandling hos dig. Prisen på algebehandling afhænger af arealet, der skal renses og algebehandles. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på algebehandling hos dig. Over tid kan algerne forårsage skader på forskellige materialer som fliser og træværk, hvilket kan føre til større udskiftninger og omkostninger. 

Er du træt af at se på algebelagte overflader omkring dit hjem? Så kontakt Solsidens Ejendomsservice i dag. Vi kan hjælpe med alt fra algebehandling og haveservice til rengøring og vinduespolering. Ring til os i dag på telefonnummer 22 62 23 19 / 29 66 10 17 eller send en mail til solsiden@me.com. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.