Trappevask i Aalborg og omegn

Trapperne er altid det første indtryk, dine gæster får når de besøger dig. Derfor tilbyder vi hos Solsidens Ejendomsservice  førsteklasses trappevask. Uanset om det drejer sig om hovedtrapper, bagtrapper eller kælderrum, så sørger vi for, at de altid fremstår skinnende rene. 

Professionel trappevask og ejendomsservice

Hos Solsidens Ejendomsservice udfører vi ikke blot en simpel trappevask. Hvis der er strømtilslutning tilgængelig, begynder vi altid med en grundig støvsugning for at fjerne alt løst snavs og støv. I tilfælde, hvor der ikke er strøm, starter vi med at feje. Herefter vasker vi grundigt gulvet, som sikrer et perfekt og skinnende resultat hver gang. Vi arbejder grundigt og effektivt, så du får en ren og pæn trappe uden forstyrrelser. Vi sørger for at du altid har en pæn og præsentabel trappe og indgangsparti, så du kan efterlade et godt indtryk på både besøgende og beboere.

Trappevask - skræddersyede løsninger

Vi tilbyder fleksible løsninger til både private boligejere, boligforeninger og erhvervsejendomme. Vi tilbyder attraktive rabatter hvis du har flere opgange, som du ønsker regelmæssig og grundig trappevask til. Vi samarbejder med flere boligselskaber, som får regelmæssig trappevask og ejendomsservice i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og i Gistrup.

Skal vi hjælpe dig med en serviceaftale på regelmæssig trappevask?

En fuld pakke af trappevask og ejendomsservice

Udover trappevask tilbyder Solsidens Ejendomsservice en række andre services, der kan gøre jeres hverdag lettere som ejendomsadministrator eller vicevært. Det inkludere fejning, oprydning foran ejendommen, opsamling af affald, græsslåning, snerydning samt vedligehold af baggårde og grønne områder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for ejendomsservice, så du kan sammensætte dine ydelser. Vi kan i forbindelse med trappevask og hjælpe med vinduesvask og polering, haveservice og meget mere.

Få en pris på trappevask hos dig i dag

Hos Solsidens Ejendomsservice tilbyder vi et uforpligtende tilbud på trappevask. Har du flere opgange der skal vaskes, laver vi gerne en rabataftale skræddersyet til dig. Ring til os i dag og hør mere om priserne på trappevask på telefonnummer 22 62 23 19 / 29 66 10 17. Du er også velkommen til at sende os en mail på solsiden@me.com eller udfyld vores kontaktformular med dine ønsker.