Viceværtservice og ejendomsservice i Aalborg

Få din ejendom i top stand med professionel ejendomsservice

Mangler du ejendomsservice i topklasse til dine bygninger i Nordjylland? Hos Solsidens Ejendomsservice tilbyder vi effektiv ejendomsservice i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og Gistrup. Vi arbejder effektivt og målrettet for at levere den bedste service for vores kunder. Vi har eksisteret siden 2004, og vi har gennem tiden stået for vedligeholdelsen af mange forskellige typer af ejendomme.

Ejendomsservice i Aalborg og Nørresundby omegn

Hos Solsidens Ejendomsservice er vi specialister i at sørge for, at din ejendom altid fremstår i topform. For os er det altafgørende, at du som kunde hos os er fuldt tilfreds. Vi lægger stor vægt på at være i dialog med dig, så vi kan udføre ejendomsservice til din fulde tilfredshed. Vi tilbyder en bred vifte af services, der dækker alt fra vinduespolering og trappevask til mere omfattende opgaver som haveservice og flytterengøring. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan tilbyde præcis den løsning du har brug for.

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Trappevask: Vi sørger for at trappeopgangen altid er ren og indbydende året rundt.
  • Algebehandling: Vi kan fjerne alger på dine fliser, så din terrasse og indkørsel altid er fri for alger.
  • Rengøring efter håndværkere: Vi ved, hvordan dit hjem kan se ud efter håndværkere. Derfor tilbyder vi grundig håndværkerrengøring for både private og erhverv.
  • Fraflytningsrengøring: Skal du flytte? Så hjælper vi med flytterengøring, så din bolig bliver klargjort til de næste beboere.
  • Bortskaffelse af affald: Vi kan sørge for at tømme kælderrum, stå for oprydningen og bortskaffelse og korrekt sortering af affald.
  • Snerydning og saltning: Vi kan sørge for at holde dine udendørs arealer fri for sne og is i vinterhalvåret.

Vi har udstyr, maskiner og værktøj til at udføre alle typer opgaver indenfor ejendomsservice. Vi har moderne og avancerede maskiner til rådighed, så vi kan udføre en bred vifte af forskellige typer ejendomsservice både udendørs og indendørs, og får både private og erhvervsdrivende.

Få priser på ejendomsservice i topklasse i dag

Er du på udkig efter en vicevært eller ejendomsservice i topklasse? Så kontakt os i dag. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på vores ejendomsservice. Vi kan hjælpe med engangsservices som fx flytterengøring og vi kan lave faste serviceaftaler på ejendomsservice, hvor vi kommer forbi i faste intervaller. Valget er dit. Ring til os på telefonnummer 22 62 23 19 / 29 66 10 17 eller send en mail til solsiden@me.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.