Vinduespudser i Aalborg

Søger du en vinduespudser til vinduespolering eller vinduespudsning i Aalborg? Vores vinduespudser kører ud til kunder i Aalborg Kommune og byer i nærheden – og vi kommer altid til den aftalte tid.

Vinduespudser til både små og store opgaver

Vi arbejder gerne med faste tilbud og faste priser på vinduespolering. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud – og intet job er for stort eller for lille. Se vores faste priser til dette nedenfor, hvor du også kan se de forskellige muligheder for rabat.

Priser på vinduespudsning

Som udgangspunkt starter prisen for en lejlighed på kr. 150,00, et hus starter ved kr. 160,00, startprisen for en erhvervspolering er meget forskelligt.

Rabat på vinduespudsning

Der ydes rabatter ved polering i 4, 8 eller 12 ugers interval samt hvis 2 eller flere naboer slår sig sammen og får udført vinduespudsning samme dag.

Få hele pakken med haveservice

Har i også et udeareal med et grønt område? Hos Solsidens Ejendomsservice & Vinduespolering tilbyder vi også professionelt servicering af grønne arealer. Læs mere om vores haveservice her og få et godt tilbud.

Kontakt vores vinduespudser i Aalborg i dag

Søger du en vinduespudser i Aalborg? Så er du meget velkommen til at kontakte Solsidens Ejendomsservice & Vinduespolering for en professionel vinduespudser i Aalborg og omegn. Du kan kontakt os på telefon 22 62 23 19 og få et godt tilbud.